Ύφασμα για παλτό Alpaca

Ύφασμα για Παλτό Αλπακά

Ύφασμα για Παλτό Αλπακά. Ένα πολύτιμο ύφασμα. Με φανταστική απαλή υφή, κατάλληλο για παλτό και ζακέτα. Επιπλέον έχει 40% μαλλί Alpaca, ένα πολύτιμο δυσεύρετο υλικό, από την Αιγοκάμηλο ( alpaca ) που ζει στην νότιο Αμερική ελαφρύ και πολύ ζεστό. Στο κατάστημα μας υπάρχει αυτή η ποιότητα σε οκτώ υπέροχα χρώματα.

Αλπακάς ένα πολύτιμο ύφασμα

Η ίνα  Alpaca  είναι η φυσική ίνα που την συλλέγουμε από την Αιγοκάμηλο .Είναι μαλακή, ανθεκτική και πολυτελής. Παρόμοια με το μαλλί των προβάτων, είναι θερμότερη, και δεν έχει λανολίνη , γεγονός που την καθιστά υποαλλεργική . Πάνω από όλα η ίνα Alpaca είναι φυσικά υδατοαπωθητική και δύσκολο να αναφλεγεί. Ο σχεδιαστής Armani χρησιμοποίησε το Suri alpaca για να σχεδιάσει κοστούμια για άνδρες και γυναίκες. Η ίνα Alpaca  υπάρχει σε διάφορα προϊόντα, από πολύ απλά και φθηνά ενδύματα που τα κατασκευάζουν οι αυτόχθονες κοινότητες του Περού, μέχρι και τα εξειδικευμένα, βιομηχανικά ακριβά προϊόντα όπως παλτό κοστούμια κλπ.

Ομοίως οι αυτόχθονες του Περού χρησιμοποίησαν αυτή την ίνα για την κατασκευή πολλών στυλ υφασμάτων για χιλιάδες χρόνια πριν την εισαγωγή της στην Ευρώπη ως εμπορικό προϊόν. Η ίνα αλπακά ήταν ένα κρίσιμο συστατικό της αρχαίας ζωής στις Άνδεις, επειδή παρέσχε όχι μόνο ζεστά ρούχα αλλά και κρέας.

Περισσότερα για Alpaka δείτε και εδώ  

Ύφασμα για Παλτό Αλπακά

Αν και καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια και αποδώσαμε όσο μπορούσαμε πιο πιστά τα χρώματα από τα υφάσματα μας, πιθανώς να έχουμε χρωματικές αποκλίσεις λόγω των  διαφορετικών ρυθμίσεων της οθόνης του υπολογιστή μας ή του κινητού μας τηλεφώνου.

Επιπλέον μπορούμε να δούμε και παρακάτω τις εξής ποιότητες.